Portfolio

Hieronder vindt u een selectie van het portfolio van Xironics Internet Diensten, voor meer informatie kunt u contact opnemen.

StreetGasm2000

Wij hebben de samenwerking als ontzettend prettig ervaren en zijn ervan overtuigd dat de verhouding van de prijs, geleverde kwaliteit en ondersteuning super zijn!

Xironics staat klaar voor al onze vragen en wanneer er aanpassingen nodig zijn op de website of in de backend wordt dat vaak direct geregeld. Om met onze website te werken is werkelijkwaar genieten, waar wij aan denken kan Xironics maken en dat is uniek!

Wij hebben aan Xironics een volwaardige partner die wij zeker aanraden!


Goldstyle Packaging

Een goede begeleiding met verfrissende ideeën!
Vanuit slechts een vaag concept is er een plan opgesteld waarbij het concept met behulp van de aanwezige expertise is bijgesteld.

De samenwerking was erg goed en het eindresultaat boven mijn verwachtingen!
Ook na de oplevering is er nog steeds contact, om voor mijn klanten de website nog aantrekkelijker te maken.


Instituut NoordRPM Vision

Het hele traject vanaf de eerste kennismaking, voortraject en de bijbehorende tussenfase zijn zeer goed verlopen. Xironics is erg goed in staat om de gedachten van de klant over te brengen en uit te werken. De website is inhoudelijk zelfs beter geworden dan wij in eerste instantie hadden verwacht.

Prijstechnisch kan Xironics goed concurreren met andere bedrijven die dezelfde diensten leveren, daarbij opgemerkt dat met name de persoonlijke benadering en afhandeling als zeer prettig wordt ervaren.

We blijven ook in de toekomst graag gebruik maken van de diensten van Xironics en zullen deze ook aanbevelen indien dit te sprake komt.


Trainingsstal P.SibmaBakker internationale transporten B.V.
  • Xironics Internet Diensten
  • © 2007 - 2021
  • KvK:   01135350
  • Bank: NL04 RABO 0123 9475 53